Gå til innhold

Bilskiltmannen

Members
  • Innlegg

    68
  • Ble med

  • Dager vunnet

    8

Bilskiltmannen vant dagen sist 22. april

Bilskiltmannen hadde mest likt innhold!

Bilskiltmannen sine prestasjoner

16

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja, nå løste saken seg etter innlegget til gamla fra gokk. Ganske finurlig av Schive!
  2. Bilskiltmannen

    219

    Svaret er en sentral del av en type sjømannshodebekledning, Det er den delen som er nærmest pannen.
  3. Jeg har omtrent det samme, men jeg er mer spent på 3. og 4. blindbokstav.
  4. Bilskiltmannen

    219

    Svaret er en imperativ (4+4 bokstaver). Det er et synonym til imperativ av vrake.
  5. Jeg har V som siste bokstav, men det skal kanskje være G? I så fall har jeg feil på "fæl sak". Hva har du som blindbokstaver på den fæle saken? Jeg tenkte på at slike monstre elsker å spise mennesker.
  6. Hva er i så fall blindbokstaven? Ø passer ikke inn fordi mosen ikke har løv, og A passer heller ikke fordi vi da får et ord sammensatt av to synonymer.
  7. Etter å ha prøvd med flere forskjellige blindbokstaver, uten å få mening i det sammensatte løsningsordet, landet jeg til slutt på et begrep fra det gamle testamentet. Kommentarer?
  8. Bilskiltmannen

    219

    Løsningsordet har å gjøre med at pupillen kan bevege seg, slik at øyets fokus flyttes til siden.
  9. Første del er et fem bokstavers synonym til svimmelhet, etterfulgt av en binde-s
  10. Ja, det var et godt forslag! Tror jeg slutter meg til.
  11. Hansen har sin egen historie når det gjelder kreativ bruk av fugebokstaver, så det er vel mest naturlig å satse på den løsningen jeg har antydet tidligere og som også jakest satset på.
  12. Har litt problemer med blindbokstavene i første del her. Jeg har vært inne på flere løsningsmuligheter, f.eks. en himmelretning som betegner en landsdel, men området er kanskje litt for stort, da det omfatter mer enn ett fylke. Imidlertid finnes det et vanlig fembokstavsord som er synonymt med bydel eller område, men her må det legges til en binde-s, og resultatet klinger ikke godt i mine ører. Kommentarer?
  13. Jeg holder med dem som har i som blindbokstav. Løsningsordet må jo være et substantiv, og med i som andre bokstav får vi en Schivenyskapning dannet analogt med en hel rekke begreper, f. eks. stikkordet til første loddrette langord. Typisk Schive!
  14. Nei, det er imperativ av et verb på tre bokstaver
  15. Tertitt, det ser ut til at du sliter med medgjørlig. Det er typisk for Schive at han bruker forstavelsen u- på en utradisjonell måte, og han har også en forkjærlighet for homonymer. I dette tilfellet får vi et løsningsord som er homonymt med en elv som starter på Hardangervidda.
×
×
  • Opprett ny...