Gå til innhold

Tertitt

Members
  • Innlegg

    113
  • Ble med

  • Dager vunnet

    5

Tertitt vant dagen sist 3. april

Tertitt hadde mest likt innhold!

Tertitt sine prestasjoner

15

Nettsamfunnsomdømme

  1. Tertitt

    Schives nr 216

    Sliter med å finne dekning for mitt svar på Meget følsom (6 linjer ned - 8 inn fra høyre). Har vi her et Schive-ord? To bokstaver for Meget (egentlig: usedvanlig) og så tre bokstaver for følsom?
  2. Tertitt

    214

    Takk G54. Det var dette jeg mistenkte det skulle være.
  3. Tertitt

    214

    Noen tips mht blindebokstaven?
  4. Tertitt

    Schive 213

    Takk Movitz og Bilskiltmannen. Tror jeg får skrive meg det bak øret å alltid sjekke mulighet for u-ord her. Løste seg når jeg la inn et u-ord her og fikk elva som kanskje er mest kjent sammen med sitt utløp…
  5. Tertitt

    Schive 213

    Kjempefornøyd (8 linjer opp 7 inn fra høyre) ville jeg også bli om noen kan gi noen tips på blindebokstaven og gjerne også hvor man finner dekningen for ordet så lærer jeg litt med det samme😇
  6. Tertitt

    Schive 213

    Har satt meg fast på siste 10 bokstavene her. Trodde flysurr gjalt et bestemt skandinavisk flyselskap, men uten svar på medgjørlig så ser jeg ikke løsningen. Noen hint å få?
  7. Tertitt

    Schive 212

    Takk TheaH. Nå ble siste ord lett å få på plass.
  8. Tertitt

    Schive 212

    Trenger litt tips på Sitte på (7 linjer opp - helt til venstre) og krysning med Bøller. Noen gode tips på (siste 7) på bøller?
  9. Tertitt

    Schive 212

    Takk Movitz. Da var brevordneren min rett. Feilen min var at jeg tenkte omkommet og ikke omkommer på vei inn og da ble en bokstav feil i forholdet.
  10. Tertitt

    Schive 212

    Sliter med å få til brevordner (midt på, 5 linjer opp) som passer for løsning på er noen forhold. Vil ha 4. bokstav i forholdet til å være I, men det passer ikke for plantedelen. Noen forslag?
  11. Tertitt

    Schives 211

    Riktig med 6 bokstaver først og så er det 5+5 deretter. De to siste delene danner ett ord som det røde kortet er den visuelle meldingen til mottaker av.
  12. Tertitt

    Schive 211

    Takk gode hjelpere. Hadde startet med en bestemt værtype og så ikke hvorfor den skulle summeres. Nå fikk profeten en litt mer fornuftig jobb. Slik går det når man «ser» løsninger som ikke hører hjemme der de dukker opp. Da var også denne ukens Schive ferdig. Forhåpentlig vis uten flere Schive-bom.
  13. Tertitt

    Schive 211

    Kan noen forklare den midtre delen av ordet for det værprofeten kan bli. Midt på fra toppen av. Sliter med bokstav 9-16. Eller er det 9-19 samlet? Har tilsynelatende de fleste bokstavene, men de gir ingen mening.
  14. Tertitt

    Schives 211

    Ja, du bekrefter hva jeg trodde men får det ikke til å stemme overens med værprofeten. Er ikke første bokstav en R der? Skaden kommer vel fra at noen trår der man ikke ønsker at noen trår i dansen? ….men ser likevel ikke hele ordet (sukk)
  15. Tertitt

    Schives 211

    Sliter oppe i venstre hjørne. Trenger litt gode hint på starten av løsningen på skaden. Det vil også gi meg litt ryddehjelp for å få rett bokstaver til knivingen om en plass i solen. Ser ikke helt hva det krangles om. Tips?
×
×
  • Opprett ny...