Gå til innhold

bsanders

Members
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Dager vunnet

    2

Alt skrevet av bsanders

  1. Skjønner sannelig ikke hvilken øystat det er er snakk om… Ser ut som det er fire bokstaver før en yrkesbetegnelse og jeg finner ingen øystat som har med å være kort å gjøre😢
  2. Hmm, tror det dreier seg om en båt til en tysk by, men får to bokstaver «til overs» etter navnet på byen, som vel er på fire bokstaver?
  3. bsanders

    Schive 198

    Da kom den, takk og god jul!
  4. bsanders

    Schive 198

    Takk for tips, @petrus, aner oss at det skal være noe slikt, men lurer på om vi har noe feil på de kryssende ordene? Vi får at den som taper denne lekes skal slutte på OG?
  5. bsanders

    Schive 198

    Takk til alle, da falt alt på plass med disse. Men fortsatt ordner det seg ikke med den/det som ikke får sitte først… Slutten her stopper opp for oss.
  6. bsanders

    Schive 198

    Kanskje ikke like mange som løser kryssord på julaften, men håper noen kan hjelpe der vi står fast med de tre langordene oppe i venstre hjørne? Starten på både Alternativ til billett, Bleieskiftarbeider og Veivalg for pøbel stritter i mot her.
  7. bsanders

    Schive 194

    Takk, da tror jeg det ordnet seg. Hadde ikke hørt om det gamle ordet for tidspunkt
  8. bsanders

    Schive 194

    Da ville visst autokorrektur ha Schive til å hete Schiefloe…
  9. bsanders

    Schive 194

    Hei, denne gangen satt det langt inne med det siste! Finner ikke ut av FJONG, og dermed heller ikke slutten på de to langordene KAN BARN LEGGE SEG og MORGEN, der vi tror siste ordet skal være på hhv 4 og 5 bokstaver, men uten å se løsningene…
  10. bsanders

    Schive 192

    Syntes også noen som er gift har inngått virket logisk som midtre ord, men finner da ikke ut av denne stiftelsen eller småpenger…
  11. bsanders

    Schive 191

    Tusen takk, det var velour som rotet det til for oss😬
  12. bsanders

    Schive 191

    Hei, det går tregt i dag, tross denne hjelpen finner vi altså ikke ut av denne sofapynten😢 Vi har nok skjønt siste del av det tredelte ordet, men med det logiske i Forslagsfremmer får vi det ikke til å evt stemme med en type stoff som starten. Og midten skjønner vi absolutt ingenting av!
  13. Jo, mener også det skal «formode». Og helt enig i at denne var krevende, sliter med flere av langordene; TRIST, INTRIGANT og ROTEKOPPER. Noen tips som kan hjelpe oss i gang?
  14. Glimrende, @jakest, da løsnet det!
  15. Hei, gikk tregt i dag, får ikke til starten på noen av disse langbordene. Noen tips? Sliter forøvrig også med dyrelyd…
  16. bsanders

    Schive 124

    Takk, det hjalp!
  17. Tusen takk, da tror jeg det løsnet!
  18. Hei, denne helgen har visst hodet tatt ferie, sliter virkelig med starten på både LITTERATUR og FANTASIEN, samt midten på MORDER MORDER. Setter stor pris på tips!
  19. bsanders

    Schive 124

    Tror jeg skjønner det med farge, men deretter stopper det opp. Trodde en stund det dreide seg om en illegal markedsplass, men får ikke det til å stemme helt.
  20. bsanders

    Smuglerknep

    Takk, da løsnet det!
  21. bsanders

    Smuglerknep

    Hmm, takk for tipset, men sannelig om det satte mer fart på tankevirksomheten her. Lurer på om jeg må ha noe feil nederst i venstre hjørne, er slett ikke sikker på PAPIR heller.
  22. bsanders

    Smuglerknep

    Tror starten på dette er et annet ord for TRYGGHET, men jeg får sannelig ikke til slutten. Og heller ikke slutten på KAN TURIST BLI - all hjelp er velkommen!
×
×
  • Opprett ny...