Gjest pedro Skrevet 25. august 2008 Skrevet 25. august 2008 Hi Guys, Jeg kommer ikke i havn og får ikke fred i "sjela" før jeg får "rett" på plass. 8 bokstaver. Har "ru?epate". Skal 3. bokstaven være en L?? Er det noen gourmeter blandt "kryss-ekspertene"?? Takknemlih for svar!! mvh Sorry, tror jeg har det, kje og jul. Som det krek jeg er måtte jeg jo tabbe meg ut! Innlegg redigert. (08-25-08 19:12)
Gjest Gerd Skrevet 25. august 2008 Skrevet 25. august 2008 Men hva med den merkelige sausen 10 loddrett, 15 vannrett. AIO-ILIPP
Gjest amanda Skrevet 25. august 2008 Skrevet 25. august 2008 Hi Guys, Jeg kommer ikke i havn og får ikke fred i "sjela" før jeg får "rett" på plass. 8 bokstaver. Har "ru?epate". Skal 3. bokstaven være en L?? Er det noen gourmeter blandt "kryss-ekspertene"?? Takknemlih for svar!! mvh Sorry, tror jeg har det, kje og jul. Som det krek jeg er måtte jeg jo tabbe meg ut! Innlegg redigert. (08-25-08 19:12) Aiolidipp - aioli er en hvitløkmajones og egner seg til å dippe grønnsaker og andre godsaker. Bon apetit
Gjest amanda Skrevet 25. august 2008 Skrevet 25. august 2008 Hi Guys, Jeg kommer ikke i havn og får ikke fred i "sjela" før jeg får "rett" på plass. 8 bokstaver. Har "ru?epate". Skal 3. bokstaven være en L?? Er det noen gourmeter blandt "kryss-ekspertene"?? Takknemlih for svar!! mvh Sorry, tror jeg har det, kje og jul. Som det krek jeg er måtte jeg jo tabbe meg ut! Innlegg redigert. (08-25-08 19:12) her tullet jeg også en stund, var også et kre og hadde rugbolle som en mulig (men helt umulig) løsning Innlegg redigert. (08-25-08 20:39)
Gjest pedro Skrevet 25. august 2008 Skrevet 25. august 2008 Hei Amanda, godt å vite at vi er "in think"!! Hugz!!
Gjest amanda Skrevet 25. august 2008 Skrevet 25. august 2008 Er "in think" et uttrykk? i så fall helt nytt for meg, forklaring hadde vært kjekt. Innlegg redigert. (08-25-08 21:56)
Gjest Gerd Skrevet 25. august 2008 Skrevet 25. august 2008 Aiolidipp - aioli er en hvitløkmajones og egner seg til å dippe grønnsaker og andre godsaker. Bon apetit Hvordan lager du den? Blander majones og presset hvitløk? Og kanskje noe mer?
Gjest amanda Skrevet 26. august 2008 Skrevet 26. august 2008 Jaaa, noe sånt hvis det skal være enkelt. Ellers må du lage majonesen selv- Det er uendelig mange oppskrifter å finne på nett, tips: Google og skriv aioli i søkefeltet.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå