Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Første bokstav i forsteke, som i kryssordleksikonet ser ut til å bli ettersteke, øverste linje,6 inn fra høyre.

 

({$editedMessage} 01.04.17 16:06)

...om denne bakemetoden og forstekingen, sier leksikonet bla "...bakemetode som tidligere ble brukt ved steking av såkalt alminnelig brød (50 % rug/50 % hvete). Når brødet var ferdig rasket (hevet), ble det snittet med 5%u20136 snitt i overflaten og skjøvet på lange trefjeler, grisler eller skyvestaker, over sterk varme til det ble dannet en hinne på overflaten. Deretter ble brødet tatt ut og snudd, gitt 3 snitt i bunnen og skjøvet inn på nytt.....

 

({$editedMessage} 02.04.17 20:40)

Lenke til kommentar
https://forum.kryssord.no/topic/25335-forsteke/#findComment-107232
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...