-Belladonna Skrevet 11. oktober 2010 Skrevet 11. oktober 2010 Hva i alle dager.. Dette er en bergensk spesialitet, tror jeg :-). Det er en type fastelavnsboller. ({$editedMessage} 11.10.10 21:05)
amanda Skrevet 11. oktober 2010 Skrevet 11. oktober 2010 Riktig, en gammel bergensfastelavensbolleskikk. En stor bolle som ble overhelt med varm melk og smør. Jeg tror den ennå er å få kjøpt i bergenske bakerbutikker, men jeg foretrekker nok en vanlig kremfylt bolle. se her: http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift18201.asp ({$editedMessage} 11.10.10 21:07)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå